Fourage

Soorten

 • Tarwestro

  Tarwestro is één van de meest voorkomende strosoorten en wordt voornamelijk gebruikt als strooisel voor ligboxen en paardenstallen. Afhankelijk voor welk doel u tarwestro zoekt kunnen we u de gewenste kwaliteit aanbieden. Stro om te voederen, kort stro, lang stro om de strooien, gesneden of gehakseld stro wat u maar wil. Ook wordt het gebruikt als grondstof voor het maken van compost in de champignonindustrie.

 • Gerstestro

  Gerstestro wordt veel gebruikt als extra structuurbron, voederstro en als strooisel in de geitenhouderij.

  Runderen nemen het liefst mooi zomergerste stro op, echter heeft dit stro het minste pensprik.

 • Koolzaadstro

  Koolzaadstro is een belangrijke structuurbron voor met name melkvee. Koolzaadstro is de meest extreme vorm van pensprik.

 • Weidehooi

  Weidehooi behoort tot het structuurrijk ruwvoer waar met name paarden veel baat bij hebben. Hooi wordt vooral geïmporteerd vanuit Frankrijk. Maar we beschikken ook over mooi Duits kruidenhooi afkomstig uit de Eifel.

 • Graszaadhooi

  Graszaadhooi wordt in gesneden vorm veel gebruikt voor extra structuur in veevoer. Het is een ideaal voeder droogstaande koeien in de far-off groep. Om voldoende smakelijkheid van het voeder te garanderen wordt dit vanuit midden Frankrijk geïmporteerd.

 • Gehakseld stro

  Vaak is het moeilijk de runderen voldoende stro te laten eten. Ze selecteren uit. Om dit voorkomen hebben we gehakseld stro. Om uitermate smakelijk stro te hebben importeren we dit vanuit Zuid-Frankrijk of Spanje. Het stro zit verpakt in grote balen van 90x120x240. Het stro is effectief gehakseld met een hakselaar of in een industriële installatie. Een belangrijk voordeel van dit product is dat u het niet moet laten verhakselen op uw erf. Wat u plaats en werk bespaart.

 • Verwerkt gehakseld stro/stromeel

  Het gehakseld stro is 100% natuurlijkproduct afkomstig van geselecteerd tarwestro. Het tarwestro wordt tijdens het productieproces gehakseld en tot een vezelstructuur van 3-5 cm, intensief ontstoft en verpakt in handzame balen van 20 kg.

  Gemalen tarwestro onderscheidt zich door de fijnheid van het maalproces. Dit tarwestro is zo fijn gemalen, dat er nauwelijks prikkende delen meer in zitten. Dit zorgt ervoor dat het product zeer zacht is en aanzienljk veel vocht kan opnemen. Het is hierdoor zeer geschikt voor gebruik als ligboxenstrooisel in de melkveehouderij.

 • Maïs

  Mais wordt door ons gekocht en verkocht in al zijn vormen. We kopen mais aan op stam per hectare of per ton. We verkopen mais op stam per hectare of per ton. Elk jaar stockeren we een belangrijke hoeveelheid snijmais en korrelmais. Dit om onze klanten tijdens de winterperiode te beleveren. Tevens verhandelen we gedurende het hele jaar kuilmais. We hechten steeds belang aan kwalitatieve voeders. Deze dragen immers in belangrijke mate bij tot het inkomen van onze klanten.

 • ?

  Prijs of info aanvragen?

Onze werkwijze

 1. Aan de hand van uw bestelling/vraag trachten we samen met u te achterhalen welk van onze producten het best bij uw bedrijf/doel past.
 2. We streven ernaar het hele jaar door correcte kwalitatieve producten te leveren aan een goede prijs.

 3. We trachten steeds snel en constant te leveren. Op deze manier heeft u een minimale hoeveelheid opslagruimte nodig.

 4. Ons product moet de rendabiliteit van uw bedrijf verhogen!

 5. We houden van langdurige stabiele klantenrelaties.